Norges sterkeste menn og kvinner kommer!

Posted in Forsiden | 0 comments

Heilt vilt har inngått samarbeid med Strongman Norge om å arrangere en Strongman-konkurranse som en del av festivalen. Her vil man få anledning til å oppleve Norges (og noen av verdens!) sterkeste menn i fri utfoldelse. Vi lover et heftig show full av adrenalin, testosteron og urkraft!

Hit kommer Norges største utøvere, bokstavelig talt – bare se her: Arild Haugen (145 kg), Richard Skog (160 kg) og Espen Lund (170 kg) i tillegg til flere kjemper. Hit vil også noen av Norges desidert sterkeste kvinner vise imponerende styrke – noen som tør å utfordre disse..?

strongman2Hva er Strongman?
Strongman er en sport i kraftig vekst i Norge. Den er foreløpig større internasjonalt en her hjemme, men har fått betydelig økt fokus de siste åra.

Strongman skiller seg fra styrkeløft og vektløfting på flere områder. Hvor styrkeløft krever veldig mye maks styrke i en begrenset bevegelsesbane, så krever vektløfting mye eksplosivitet over en større bevegelsesbane.

Strongman krever alt: Kondisjon, grep, eksplosivitet, maksstyrke og en høy smerteterskel. Øvelsene er sjelden standardiserte og det er åpent for å tilpasse øvelsene etter lokale ønsker og temaer.

Under Heilt vilt vil vi ta utgangspunkt i festivalens tema og det vil derfor bli fokus på bl.a. tømmer, naturstein og styrkemomenter som mange vil relatere til tungt fysisk arbeid.